Netherlands
Gratis verzending Ontvang gratis verzending als lid.
Home >  Verzenden & retouren
ALGEMENE INFORMATIE
Je zou kunnen genieten van dit Beleid van de terugkeer. Als u niet 100% tevreden met het item dat u van ons koopt, neem dan contact met ons op. Alleen items die niet zijn gebruikt, in verkoopbare staat, en in de originele verpakking in aanmerking komen voor terugkeer, vervanging of vergoeding. Als u een beschadigde of defecte item, of we een fout gemaakt op uw bestelling, neem dan contact met ons op en wij zullen dit probleem direct op te lossen. Wij zullen de kwaliteit van de orders te controleren, maar we kunnen niet beloven dat de goederen beschadigd tijdens de bevalling. Om ongelukken te voorkomen, kiezen we de beste logistieke systeem.

We zijn toegewijd aan uw volledige tevredenheid. Alle bestelde artikelen hier zijn nauw aan het woord hier "wat je ziet op onze website zijn wat je krijgt in 7 dagen". Voordat u geniet van dit makkelijk Return Policy, moet u contact met ons op terug te keren verzendadres voor het versturen van de items terug.

Alle bestelde artikelen zijn de juiste items die u hier te halen. Wij beloven u van de juiste volgorde pakket. Dus als terugkerende juiste items voor een terugbetaling alle teruggestuurde onderdelen zijn onderhevig aan gedeeltelijke Herbevoorradingskosten en sommige bankoverschrijving commissie. Verzend-en administratiekosten worden niet terugbetaald.

We hebben geen betrekking op de verzendkosten van het rendement of de uitwisseling van juiste volgorde pakket, bent u verantwoordelijk voor het verschepen en behandeling kosten. Daarnaast raden wij u aan tracking en verzekering toe te voegen voor uw eigen veiligheid, omdat we niet verantwoordelijk voor verloren zendingen.

RETURNS
Op onze website Moncler uw volledige tevredenheid is onze hoogste prioriteit voor de lange termijn business tussen ons, bieden wij de terugkeer instructie. Voordat u wilt zaken te retourneren, neem dan contact met ons op via e-mail om het probleem dat u eerst hoeft te bespreken.
Als u wilt uw items terug te keren, meldt het ons per e-mail of live chat eerst opgave van de reden en het ordernummer voor de terugkeer binnen 7 dagen na ontvangst. Uw feedback is zeer belangrijk voor ons. Alle items moeten worden teruggestuurd, compleet met de originele verpakking. Alle pakketten moeten via een handelbaar methode worden gestuurd. Wij zijn niet verantwoordelijk voor de pakketten verloren tijdens het transport. Let op dat de oorspronkelijke verzendkosten worden niet terugbetaald. Dus gelieve ons te contacteren met al uw vragen en opmerkingen voor het plaatsen van uw bestelling.

RUILEN
Binnen 7 dagen vanaf de datum van aankoop, als u de producten die u kiest bent u niet beantwoorden in termen van kleur of maat te vinden, vinden wij het jammer dat het gewoon worden uitgewisseld. Echter, als het onze fout, kan worden geretourneerd en vervangen onder de volgende omstandigheden. U moet de producten in de originele verpakking terug te sturen naar ons; de producten moeten ook niet gebruikt.
Toen we de producten onmiddellijk terug gestuurd te ontvangen, zullen we vervangen door nieuwe en verzenden ze naar u terug. De verzendkosten voor de vervangen producten die wij aan u moet ook in rekening worden gebracht van jullie. Voor het versturen van de items voor vervanging, dan kunt u de overdracht van de bijkomende verzendkosten voor terug te draaien de vervangen items van ons eerste. Zodra de betaling voltooid, zullen we de items verzonden van u te vervangen.

TERUGBETALINGEN
Wilt u een terugbetaling te ontvangen zullen wij opnieuw de kredietwaardigheid van de oorspronkelijke koper creditcard of pinpas voor de minder betaald de portokosten som. Houdt u rekening met drie werkdagen na onze ontvangst van de geretourneerde goederen voor een terugbetaling te verwerken. U ontvangt een bevestiging e-mail zodra de transactie is voltooid. Gelieve te staan ​​tot tien werkdagen voor de fondsen om te reflecteren op je account.

ANNULERINGEN
Als u een bestelling heeft geplaatst en de wil om het later te annuleren, neem dan zo spoedig mogelijk contact op met onze klantenservice. We voelen ons zo jammer dat we cant bestelling annuleren wanneer de bestelling is verzonden. Dank voor je begrip. Als je er op staat om uw bestelling te annuleren, let dan op onze terugkeer beleid. Gedeeltelijke niet-terugbetaalbare creditcard lading wordt afgetrokken van het kredietbedrag.